Aanbieding

We merken dat bedrijven in de Flexbranche graag nu verder wil digitaliseren, maar het lastig vinden om nu te beslissen en te investeren. En dat is jammer omdat de voordelen evident zijn.

Hooverkamp kwam samen met onze partners Digivotion, Mirmir multi-posting, Joboti chat, Experts-in-Flex/Xapax, CV-lizer en Hollandridderkerk printing-on-demand op het volgende idee.

Ons aanbod

Wij bieden u de komende maanden (tot 1 augustus) onze diensten en software gratis aan. En ook die van een aantal van onze partners. En dat zonder verplichting om daarna verder te gaan.

Wat wij doen

Flexbedrijven staan door de Corona crisis voor een flinke uitdaging. Om sterker uit deze crisis te komen speelt digitalisering een vitale rol. Digitalisering is meer dan het alleen succesvol toepassen van innovatieve technologieën. Het speelt ook een belangrijke rol bij nieuwe businessmodellen, big data analyses, veranderende interactie met kandidaat en klant, reputatie verbetering en efficiëntere processen. In de Flexbranche zijn kwaliteit- en risicobeheersing dé bepalende succesfactoren. Om kansen te benutten en de risico’s te beheersen heeft Hooverkamp Business Consultants het veranderportaal bManager ontwikkeld.

bManager is verankerd in je bestaande bedrijfsvoering en zorgt voor meer grip op al je organisatieprocessen. Het overzichtelijke digitale dashboard geeft je meer én betere informatie over alle kritieke bedrijfsprocessen. Door de actieve signalering kun je direct acteren op kansen en bedreigingen. bManager stuurt medewerkers en processen actief aan op basis van kpi’s en risico-indicatoren en helpt bij innovatie en groei van je organisatie.

Gebruik de crisis om je organisatie klaar voor straks te maken. Wij dragen in deze lastige economische tijd graag ons steentje bij en bieden bedrijven in de Flexbranche daarom nu 3 maanden gratis (tot 1 augustus) gebruik van bManager aan en een vliegende start met onze Quickscan.

Betere informatie, betere besluiten, betere prestaties.

Maak snel een afspraak voor een videogesprek met Frank van Rooy | 06 53 765 511

Ik vergelijk bManager weleens met een superhandige optie op je auto: de boordcomputer. Die houdt tijdens het rijden alle risicofactoren in de gaten en geeft aan wat je moet doen als het mis dreigt te gaan.

Wat wij bieden

Naast de gratis Quickscan biedt Hooverkamp de software van bManager tot 1 augustus gratis aan.

Wat het concreet inhoudt

  • Wij investeren met input van jullie onze tijd in het neerzetten van de basis voor verdere digitalisering.
  • We richten bManager samen met jullie in, zodat je razendsnel aan de slag kan.
  • Ook diverse van onze partners hebben we bereid gevonden mee te doen.

U kunt de volgende tools tot 1 augustus ook gratis gebruiken:

- Digivotion: Gratis gebruik van Digiself Flex software voor digitalisering van de frontoffice en koppeling van de website en eventuele backoffice.

- Mimir multi-posting: om zo vanuit Digiself uw vacatures op vacaturebanken en sociale media uit te zetten.

- Joboti chat: zij zijn bereid hun chatbot te leveren. Dit is later uit te breiden met Whatsapp en/of Facebook Messenger.

- Experts-in-Flex / Xapax: zijn bereid een quickscan van het recruitmentproces te doen, nuttige andere digitale recruitment tools voor te stellen die het proces efficiënter kunnen maken.

- CV-lizer: het automatisch uitlezen van CVs (CV-parsing) zit in Digiself geïntegreerd en kunt u gratis gebruiken. Dat bespaart per CV uren tijd.

- Hollandridderkerk printing-on-demand: zij kunnen printwerk on-demand leveren en zijn bereid de koppeling met Digiself en het afhandelproces intern zonder kosten te implementeren.

Tot 1 augustus worden er geen kosten berekend. En daarna verplicht het tot niks. Per 1 augustus heeft u 2 keuzes:

  1. U bent er zo blij mee, dat u ermee door gaat.
  2. U stopt er mee. In dat geval: no hard feelings.

Door onze jarenlange ervaring in de flexbranche zijn wij ervan overtuigd dat u een goede keuze maakt om het flexproces met ons verder te gaan digitaliseren.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Frank van Rooy | 06 53 765 511